Tre underhållningstips som du inte vill missa

Tre underhållningstips som du inte vill missa

PUBLICERAD: 11 May 2023 | UPPDATERAD: 11 May

Att välja en film eller ett TV-program som alla i familjen kan enas om kan vara en utmaning, speciellt när man har många starka viljor i familjen. Här kommer därför tre tips som har stor chans att göra fler i familjen nöjda. Till exempel kommer vi att tipsa om den intressanta dokumentären Burrowed future som handlar om hur studenter i USA hamnat i enorma skuldfällor. Vill man läsa mer om hur man själv kan undvika detta är Advisa.se en jämförelsesida som gör det enkelt att hitta lösningar för just din situation.

 

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water är en animerad film som följer den unga vattennymfen Katara och hennes bror Sokka på deras resa för att rädda världen. Filmen tar plats i en magisk värld där elementen eld, luft, jord och vatten styr allt. Katara och Sokka måste lära sig att använda sina krafter för att bekämpa ondskan som hotar deras hem. Under sin resa möter de många faror, men tack vare stöd från andra magiska karaktärer lyckas de övervinna motgång efter motgång. Filmen är en inspirerande berättelse om mod, lojalitet och styrka som personer i alla åldrar kan relatera till. Du kan köpa filmen på Youtube eller Viaplay.

 

Catch Me If You Can

Catch Me If You Can är en prisbelönad amerikansk drama-komedi från 2002, regisserad av Steven Spielberg och baserad på verkliga händelser. Filmen följer historien om Frank Abagnale Jr, som blir en av de mest eftersökta bedragarna i USA under 1960-talet. Han lyckas lura myndigheter och banker genom att utge sig för att vara bland annat en pilot, läkare och en advokat. Leonardo DiCaprio spelar den slugne huvudrollen, medan Tom Hanks gestaltar FBI-agenten Carl Hanratty som är fast besluten att gripa honom. Catch Me If You Can är en gripande berättelse om hur Frank Abagnale Jr. lyckas lura allt och alla för att till slut blir en framgångsrik affärsman. Filmen kan du se hos bland annat Viaplay och Netflix.

 

Burrowed Future

Borrowed Future" är en gripande dokumentärfilm som belyser den tuffa verkligheten för unga människor med studielån i Amerika. Med miljontals människor som kämpar under en enorm skuldbörda och hela generationer fast i en oöverstiglig skuldfälla, avslöjar filmen den mörka sidan av studielånebranschen och hur systemet kan arbeta mot dig. Genom att följa en grupp gymnasieelever som står inför ett av de största ekonomiska besluten i sina liv och sedan skildra verkligheten för vuxna som lever med studielån, ger "Borrowed Future" en ögonöppnande inblick i konsekvenserna av en omfattande skuldsättning. Om du vill se den här filmen, finns den tillgänglig på både Amazon Prime och Youtube.

 

Vill du ha fler film- och serietips, nyheter eller annat som har med tv och streaming att göra så kan du läsa fler artiklar här på bloggen.


Inlagt: 11 May 2023

Alla artiklar

Kategorier