KLART: då har One More Time premiär på Netflix 2023

KLART: då har One More Time premiär på Netflix 2023

PUBLICERAD: 22 Mar 2023 | UPPDATERAD: 22 Mar

Netflix har bekräftat att deras svenska film "One More Time", med Hedda Stiernstedt i huvudrollen, kommer att släppas snart. Idag har Netflix avslöjat premiärdatumet för filmen och delat de första bilderna från den.

 

Handlingen följer en 40-årig kvinna som heter Amelia, spelad av Hedda Stiernstedt. Amelia blir påkörd av en lastbil natten innan hennes födelsedag. När hon sedan öppnar ögonen upptäcker hon att hon har vaknat upp år 2002 på sin 18-årsdag. Hon får en chans att återuppleva den bästa dagen i sitt liv och att skapa sitt liv på det sätt hon hade tänkt. Men när hon fortsätter att vakna upp till samma dag igen och igen måste hon komma fram till vad hon behöver göra för att kunna återgå till nutiden och verkligen lämna det förflutna bakom sig.

 

One More Time Netflix

Foto: Netflix.

 

Då har One More Time premiär på Netflix

Den kommande filmen "One More Time" är skriven av Tove Forsman och Sofie Forsman, som tidigare har arbetat med TV-serier som "Young Royals", "The Playlist" och "Barracuda Queens". Filmen är regisserad av Jonatan Etzler, som vann en Oscar för bästa studentfilm för kortfilmen "Get Ready with Me". "One More Time" är Etzlers första långfilm. Utöver Hedda Stiernstedt, känd från TV-serierna "Beforeigners" och "Vår tid är nu", kommer vi att få se Miriam Ingrid (känd från "Björnstad"),Elinor Silfversparre och Maxwell Cunningham i roller på rollistan.

Svenska dramakomedin "One More Time" har global premiär på Netflix den 21 april. Se de första bilderna här: 

 

One-More-Time-premiär-på-Netflix

Foto: Netflix.

One More Time premiär på Netflix

Foto: Netflix.

One More Time premiär på Netflix

Foto: Netflix.

One More Time premiär på Netflix

Foto: Netflix.

 

Vill du ha fler film- och serietips, nyheter eller annat som har med tv och streaming att göra så kan du  läsa fler artiklar här på bloggen


Inlagt: 22 Mar 2023

Alla artiklar

Kategorier