Morden i Sandhamn tillbaka med ny säsong

Morden i Sandhamn tillbaka med ny säsong

PUBLICERAD: 16 Mar 2023 | UPPDATERAD: 16 Mar

Goda nyheter för alla som älskar Morden i Sandhamn - Den är snart tillbaka med en helt ny säsong!

Morden i Sandhamn är en svensk kriminalserie baserad på Viveca Stens böcker. Serien utspelar sig på ön Sandhamn utanför Stockholm och följer kriminalinspektör Thomas Andreasson och advokat Nora Linde när de löser olika mordfall på ön och dess omgivningar. Under seriens gång avslöjas hemligheter och intriger bland ön's invånare, samtidigt som poliserna försöker hitta ledtrådar och lösa fallen. Serien är känd för sin spänning och sitt skildrande av den svenska skärgårdsmiljön.

Till våren 2023 är Morden i Sandhamn tillbaka med en nionde säsong. Med utgångspunkt i Sandhamn utanför Stockholm så tar åklagaren Nora Linde sig an tre helt nya spännande fall.

− Jag älskar att vi får ta vidare relationerna och historierna i Sandhamns-serien, jag får så mycket engagemang och kärlek för min Nora. Känner mig stolt, säger Alexandra Rapaport.

I den nionde säsongen av Morden i Sandham medverkar även Gustaf Hammarsten, Jonas Malmsjö och Anna Sise bland andra.

− Karaktärerna i Morden i Sandhamn är som kära vänner. Jag ser fram emot att följa deras nya utmaningar i skärgården. Tittarna har en spännande säsong framför sig, säger Viveca Sten.

Morden i Sandhamn har premiär på C More den 3 april och sänds sedan på TV4 och TV4 Play den 17 april. 

 

Vill du ha fler film- och serietips, nyheter eller annat som har med tv och streaming att göra så kan du läsa fler artiklar här på bloggen


Inlagt: 16 Mar 2023

Alla artiklar