De bästa TV-programmen som involverar lotteri och spel

De bästa TV-programmen som involverar lotteri och spel

PUBLICERAD: 17 Jul 2023 | UPPDATERAD: 17 Jul

Lotteri och spel har länge varit populära TV-program som lockar tittare från Sveriges alla hörn. De bjuder på spänning och drama. Det finns många olika typer av program som involverar lotteri och spel, allt från klassiska Bingo till det lite mer moderna Postkodsmiljonären. Oavsett vilken typ av program man föredrar så är det alltid en upplevelse att själv kunna delta och vinna. Förutom att spela på TV kan du även spela hos Betinia som har ett stort utbud av alla typer av spel!

 

Postkodsmiljonären

Enligt Betinia är Postkodsmiljonären det bästa programmet för lotteri och spel på TV. Programmet går ut på att deltagarna ska försöka vinna en miljon kronor genom att svara rätt på frågor. Programmet sänds på TV4 och är baserat på det nederländska programmet "Postcode Loterij Miljoenenjacht" och det engelska programmet "Who wants to be a Millionaire". 

Under spelet får deltagarna svara på frågor inom olika ämnesområden, och för varje korrekt svar ökar svårighetsgraden på frågorna. Ju fler rätt de svarar på, desto mer pengar kan de potentiellt vinna. Det finns också chans att en enskild deltagare kan ta hem hela vinstsumman eller att att personen stannar på och tar pengarna de har tjänat ihop.

I Postkodsmiljonären lottar de ut stora priser till olika områden i Sverige. För att vinna måste man dock vara med i Postkodsmiljonären.

Postkodsmiljonären har blivit populärt bland svenska tittare och har lockat en stor publik sedan det första avsnittet sändes 2004. Programmet har inte bara underhållningsvärde, utan det har även blivit känt för sina välgörenhetsaspekter. En del av intäkterna från lotteriförsäljningen går till olika välgörande ändamål.

 

Bingo

Det näst bästa programmet enligt Betinia är klassikern Bingo! Programmet är en svensk TV-show som kombinerar det populära bingospelet med spänning och underhållning för tittarna. Programmet sänds på TV4 och har blivit en stor framgång sedan det första avsnittet sändes.

I Bingoshowen på TV4 får deltagarna chansen att vinna priser genom att fylla i sina bingobrickor i realtid när numren dras. Det är en interaktiv upplevelse där tittarna kan delta hemifrån genom att köpa bingolotter och spela med via TV4:s app eller webbplats.

Programmet leds av Lotta Engberg och innehåller också musikunderhållning och olika tävlingsmoment för att skapa en underhållande atmosfär. Bingo på TV4 har blivit ett populärt inslag i svensk TV och fortsätter att dra en stor publik med sin kombination av spel, priser och underhållning. 

Hos Betinia finns även möjligheten att spela en annan typ av Bingo, nämligen Bingo Machine slot game. Det är ett slot som kombinerar Bingo och slots på ett spännande sätt!

 

Vill du ha fler film- och serietips, nyheter eller annat som har med tv och streaming att göra så kan du läsa fler artiklar här på bloggen.


Inlagt: 17 Jul 2023
Kategori: Tv-nyheter

Alla artiklar

Kategorier